Futbol Şölenine Kayıtlar Devam Ediyor

Futbol Şölenine Kayıtlar Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen futbol şöleni için kayıtları aralıksız sürüyor.

A+A-

3 Eylül’de başlamış olan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”na kayıtlarının 20 Eylül’e kadar süreceği ifade edildi. Mahallelerin kaynaşmasını sağlamak ve gençleri spora yönlendirmeyi amaçlamış olan turnuvaya katılmak isteyenlerin www.pamukkale.bel.tr adresinden gerekli olan evraklara ulaşabildiklerini söylendi. Evrakları doldurup mahalle muhtarlarına onaylatmaları gerekli olan sporseverler, evrakları Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasındaki Kültür İşleri Müdürlüğü’ne de teslim edebilirler.

 

Turnuvada Pamukkale ilçe sınırları içerisindeki her mahalle en fazla 2 takım tarafından temsil edebilecek. Turnuva hakkında ayrıntılara www.pamukkale.bel.tr adresinden erişilebilir. 24 Eylül’den sonra gerçekleştirilecek kura çekiminden sonra eleme usulü ile oynanacak olan maçlarda heyecan dorukta olacak. Ekim ayının başlarında başlayacak olan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın finaliyse Kasım ayının ilk haftasında yapılacak.

 

 “FUTBOL ŞÖLENİNE DAVETLİSİNİZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilkinin 2015’te yapılan turnuvanın bugüne dek 7 tane düzenlendiğini, sonbahar 2018 futbol şölenine kayıtların sürdüğünü, kendilerinin bu turnuvayla hem mahallelerin kaynaşmasını sağlamayı hem de gençlerin spor yapmasına olanak tanımayı amaçladıklarını, bugüne dek yapılmış olan turnuvalarda heyecanın oldukça yüksek olduğunu, turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildiğini ve kupa ve madalyaların takdim edildiğini, Pamukkale ilçesi içinde ikamet eden tüm gençleri turnuvaya beklediklerini dile getirdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.