Garip: Rüzgar ektiler fırtına biçiyorlar

Garip: Rüzgar ektiler fırtına biçiyorlar

Hain terör örgütünün güvenlik güçlerimize yönelik kalleşçe saldırıları devam ederken son olarak Muş'un Malazgirt ilçesi Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız eşini yanında uğradığı saldırı sonucu şehit oldu.

A+A-

Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edilmesiyle ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, "20'li, 30'lu yaşlarında yiğitler birbiri ardına toprağa düşerken bu milletin ciğeri bir kez daha yanıyor. Adıyaman, Şanlıurfa, Manisa, Kilis, Kırıkkale, İstanbul, Yozgat, Malazgirt  derken bu güzel yurdun dört bir yanından fidanlar birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru korumak için canlarını feda ediyorlar. Terör örgütünün siyasi uzantıları TV'lerde şov yapıp "Bu milleti tükürükle boğarız" diyerek hakaretler ederken, kurulan kan sofrası ve o sofranın ortakları bu milletin geleceğini karartmayı göze almışken, yetkililerin hala beklenen adımları atmaması milletçe yüreğimizi kanatmaktadır.Bu milleti tükürükle boğmayı planlayan gafiller, Türk halkının atacağı Osmanlı tokadını anlaşılan hiç hesap edememektedir.Eşiyle birlikte evine dönerken alçaklığı ve kalleşliği kendilerine meslek edinmiş soysuzlar Malazgirt Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı çarpraz ateşe tutmuş ve yiğit komutanımızı şehit etmişlerdir. Şehit binbaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Tavizler tavizleri doğurmuş, çözüm süreci dedikleri ihanet süreci bu yüreksizleri daha da cesaretlendirmiş ve namlular bir kez daha bu milletin evlatlarına doğrultulmuştur” dedi.

 

“O GÜN RÜZGAR EKENLER, BUGÜN FIRTINA BİÇMEKTEDİRLER”

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti eşkiyanın tepesine binmeli ve gereken dersi vermelidir” diyen Garip şunları söyledi: “ Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler. O gün rüzgar ekenler, bugün fırtına biçmektedirler. Şivan Perver'i kucaklayanlar, ağlaşanlar, kırmızı halıları ayaklarına serenler, teröristin ayağına mahkeme götürenler, devlete kameralar önünde hakaret edilirken seyredenler bu millete bir kuru özürden daha çok şey borçludurlar. Çözüm sürecini başlatan en yüksek merci dahi işin artık çığırından çıktığını ifade etmek zorunda kalmıştır. Artık yapılması gereken apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti eşkiyanın tepesine binmeli ve gereken dersi vermelidir."Analar ağlamasın" diye başlatılan bu süreç sonlanmalı ve bu yutturmacadan vazgeçilerek sert tedbirlerle terör örgütünün kökü kazınmalıdır.İmralı'daki bebek katili ile yapılan görüşmeler derhal sona ermeli ve kurulan o masa bertaraf edilmelidir.Her bir şehidimizin kanı terör örgütüne misliyle ödettirilmeli ve Türk milletinin yangın yerine dönen yüreğine su serpilmelidir. Muş'un Malazgirt ilçesinde saldırıya uğrayan ve şehit olan Jandarma Komutanımız Binbaşı Arslan Kulaksız'a  yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve  yakınları olmak üzere tüm Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum."

 

 

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.