Garip'ten Yeni Yıl Mesajı

Garip'ten Yeni Yıl Mesajı

Garip'ten Yeni Yıl Mesajı

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, yeni yıl mesajı yayınladı.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, mesajında Acı, ihanet, kan ve gözyaşı dolu bir yılı geride bırtaktıklarını belirterek, “Geçtiğimiz dönemde bütün düşmanlarımız elbirliği etmişcesine saldırıya geçti. Ama aziz milletimiz asla istiklal ve hürriyetinden, Atatürk’ün kurduğu milli devletinden vazgeçmedi. Atlattığımız her badireden ders çıkarmasını bilerek, yeni, parlak, huzurlu, istikrarlı, ülke ve milletin geleceği güven içinde nice yıllara kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan diliyoruz.

Bu vesile ile ülke ve milletimizin teminatı, MHP ve liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tecrübeli, sabırlı, ileriyi gören, liyakatli kadroları olarak asil Türk milletinin asla ümitsizliğe düşmeden geleceğe tekyumruk ve güvenle bakması için çalıştığımızı tekrar ilan ediyor, 2018’in milletimize Denizli’mize ve ülkemize sağlık, barış, huzur, mutluluk getirmesi temennisiyle selam ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.