Gazeteci Haytan Vefatının 2. Yılında Anıldı

Gazeteci Haytan Vefatının 2. Yılında Anıldı

Gazeteci Haytan Vefatının 2. Yılında Anıldı

A+A-

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde , habere giderken trafik kazasında hayatını kaybeden fotoğrafçı Alperen Ersoy ile gazeteci İlyas Haytan, ölümünün ikinci yılında mezarı başında ailesi ve meslektaşları tarafından anıldı.

26 Ekim 2015 tarihinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi'nde göreve giderken, Sarayköy ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu Gazeteci İlyas Haytan, fotoğrafçı Alperen Ersoy ile birlikte hayatını kaybetmişti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden İlyas Haytan için Servergazi Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine merhumun ailesi, yakınları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Haytanı mezarı başında eşi Nalan, annesi Ayşe ve babası Cafer Haytanla birlikte meslektaşları dualarla yad ettiler. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı, Haytan'ın yaşamını yitirdiği trafik kazasının, meslek hayatlarında aldıkları en kötü haberlerden biri olduğunu söyledi. Boyacı, "Gazeteci İlyas Haytan'ı ölümünün ikinci yılında rahmetle anıyoruz. Haytan, Denizli basınının sevilen isimlerindendi, onu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.