Gazişehir Gaziantep Denizlispor maçı şifresiz hangi kanalda?

Gazişehir Gaziantep Denizlispor maçı şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de devreyi 36 puanla 2. sırada tamamlayan Denizlispor, yarın 19 Ocak Cumartesi gününde deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e konuk oluyor. Gaziantep Stadı'nda Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği müsabaka saat 13.30'da başlayacak ve beIN SPORTS MAX

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de devreyi 36 puanla 2. sırada tamamlayan Denizlispor, yarın 19 Ocak Cumartesi gününde deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e konuk oluyor. Gaziantep Stadı'nda Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği müsabaka saat 13.30'da başlayacak ve beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Denizlispor'un devre arasında kadrosuna dahil ettiği golcü Kehinde ve stoper Oğuz'un lisanslarının yakın bir zamanda çıkarılacağı ve transfer yasağının da kaldırılacağı belirtildi. Teknik direktör Yücel İldiz, kaldıkları yerden yollarına devam edeceklerini ifade ederek 9 maçta da yenilgi yüzü görmediklerini iletti.

 

İldiz, "Acil bölgelere takviyelerimizi gerçekleştirdik. Bir kanat oyuncusu alacağız. Ancak şu an tek düşüncemiz Gaziantep'ten iyi bir skor almak. Artık kolay maç yok, ikinci yarı bir hayli zorlu geçecek. Camia olarak Süper Lig'e odaklandık. İkinci devreye iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum." dedi.

 

Denizlispor Muhtemel 11: Stackhowiak - Alperen, Oğuz, Abdulkerim, Keremcan, Aissati, Deniz, Recep, Ziya, Burak Çalık, Mehmet Akyüz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.