Geceye O Espri Damga Vurdu

Geceye O Espri Damga Vurdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde çalışan Ayşegül Kaymakcı ile aynı kurumun Ulaştırma Müdürlüğü’nde hizmet veren Veyis ile dünya evine girdi.

A+A-

Tavaslı olan gelinle Çallı olan damadın nikah törenleri Çal’ın Akkent Mahallesi’nde yapıldı. Nikahı Tavaslı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Çallı damadın şahidi ise Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan  olduğu.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, gelinle damada içerisinde fincan takımı ve Türk bayrağının da olduğu hediye paketini takdim ettikten sonra yapmış olduğu konuşmasında, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediğini, bu arada, Hac görevindne dönmüş olan Başkan Osman Zolan’ın da haccının mübarek olmasını dilediğini, Çal ilçesinde yapmış olduğu katkılardan ötürü Başkan Zolan’a teşekkür ettiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’da, nikah töreni sırasında espiri yaptı; “Tavas’ı Çal obasından gelenler kurmuş. Dolayısıyla, Çal ile Tavas kardeştir, amcaoğludur” şeklinde konuştu. Osman Zolan’ın bu konuşması uzun bir süre alkış aldı. Zolan, çalışma arkadaşlarının nikahını kıymanın kendisine mutluluk verdiğini ifade etti. Nikah töreninden sonra gelinle damat ve davetliler eğlenceye devam ettiler.

ÇAL İLE TAVAS DOSTLUK MAÇI YAPTI

Bu arada, Çal Belediyespor ile Tavas Birlikspor nikahtan önce Çal İlçe Stadı’nda hazırlık maçı oynadılar. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonlandı. Her iki ekibinde centilmence mücadelesi 200’e yakın taraftar tarafından izlendi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.