Geleceğin Kampanyasına Yeni Yardım

Geleceğin Kampanyasına Yeni Yardım

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganı ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası çerçevesinde Laboratuvar yapımı için Hayırsever İşadamı Nevzat Özel ve Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile protokol imza töreni yapıldı.

A+A-

Valilik Toplantı Salonunda yapılan protokol törenine; Vali Hasan Karahan ile beraber İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Nevzat Özel katılımda bulundu. Vali Hasan Karahan; okullarda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefi ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının önemini vurgulayarak, Hayırsever Özel’e katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu.

 

Daha önce de  “Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganı ile başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası kapsamında Laboratuvar yapımı için Hayırsever Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akif Ercan kampanyaya yardımda bulunmuştu ve Vali Hasan Karahan’ın katılımları ile protokol imzalanmıştı.

50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası

 

Kampanya ile okullardaki öğrencilerin teorik bilgilerinin yanında pratik yapmaları ve bilgileri kalıcı hale getirilerek en üst düzey öğrenmenin gerçekleşmesi hedefleniyor. Vali Karahan yapmış olduğu değerlendirmede 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının önemini vurguladı. Laboratuvara ve kütüphaneye sahip olan okullarda eğitim alan öğrencilerin daha başarılı olduklarını, bundan ötürü eksik olan okulları tamamlamak istediklerini belirten Karahan, bu kampanyanın da bundan dolatı ortaya çıktığını Denizli’nin eğitimle alakalı iyi durumda olduğunu ve pek çok alandan destekler geldiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.