Gelenek Devam  Ediyor

Gelenek Devam Ediyor

Denizli halkı, her bayram olduğu gibi gelenekselleştirilen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya geldi.

A+A-

 

 Denizlili vatandandaşlar bu bayram da birlik ve beraberliğin adresi olan 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda gelenekselleşen bayramlaşma programında buluştular. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahibi olduğu programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Emin Haluk Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Hasan Oymak, Mustafa Semerci, Dilek Çevik, Adem Kayar ve çok sayıda davetli ile pek çok vatandaş katılımda bulundu.

 

Denizli halkının yoğun ilgi gösterdikleri bayramlaşma programında Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Zolan ile beraberindekiler vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirip bayramlarını tebrik ettiler.

 

Çocuklar unutulmadı

 

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda buluşan Denizli protokolü ve vatandaşların bayramlaşmasında çocuklar da unutulmayıp bayram harçlığıyla sevindirildiler. Her bayramda olduğu gibi programa katılım gösteren tüm konuklara Denizli Büyükşehir Belediyesince değişik ikramlarda bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.