Geleneksel DTO Aşure Hayrı Yapıldı

Geleneksel DTO Aşure Hayrı Yapıldı

Denizli Ticaret Odası (DTO), Muharrem ayı münasebeti ile yaptığı ve gelenekselleştirdiği aşure hayrını, bu sene de yaptı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası geleneksel olarak yaptığı aşure hayrını bu sene de gerçekleştirdi. Aşure hayrında protokol geçiti vardı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “BİRLİKTE RAHMETVE BEREKET, AYRILIKTA AZAP VARDIR!”

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem Ayı münasebetleri ile organize ettikleri aşure hayrına yoğun katılım olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getirerek, Aşure hayrını geleneksel bir duruma getirdiklerini, Milletin, düğünde, cenazede ve hayırda mutlaka bir araya geldiklerini, zaten millet olarak kendilerinin de bu birliktelik sayesinde güçlü olduklarını, halk ile esnafın bugün kendilerini yalnız bırakmayarak, yoğun ilgi gösterdiklerini, etkinliğin vatandaşlarımızın, dostların ve esnafların katılımları ile anlam kazandığını, Denizli protokolünün başta olmak üzere davetlerini karşılıksız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini, bir sivil toplum kuruluşu olduklarının bilinci ve ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır’ düşüncesi ile, hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

ETKİNLİĞİN ARDINDAN DTO YÖNETİM KURULU VE DTO MECLİSİ TOPLANDI

 

Aşure hayrından sonra DTO Yönetim Kurulu ile DTO Meclisi toplandı. Olağan toplantıda, geride kalmış olan süredeki faaliyetlerle önümüzdeki günlere dair planlamalar ele alındı. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gelişmeler ve Denizli ekonomisiyle iş dünyasına yansımalarına dair sunumda bulunarak üyeleri bilgilendirdi. Bunun yanında, üyelerin soruları cevaplandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.