Gelinim Mutfakta 11 Ocak haftanın finali kim elendi kim birinci?

Gelinim Mutfakta 11 Ocak haftanın finali kim elendi kim birinci?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük bir şok yaşandı. 11 Ocak Cuma haftanın finalinde popüler yarışmacılar Ezgi ve Reyhan kaynananın elenme tehlikesi kafaların karışmasına neden oldu. Rümeysa elendi mi?

A+A-

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük bir şok yaşandı. 11 Ocak Cuma haftanın finalinde popüler yarışmacılar Ezgi ve Reyhan kaynananın elenme tehlikesi kafaların karışmasına neden oldu.

 

Gelinim Mutfakta da 43. haftanın finalinde en düşük puanı toplayan Ezgi ve Reyhan kaynana bu sefer yine elenmeyince izleyenler bu duruma adeta isyan ettiler.

 

GELİNİM MUTFAKTA 11 OCAK KİM ELENDİ?

 

Kanal D'de ekrana gelen; sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı 'Gelinim Mutfakta da 43. haftanın finali sansasyonu da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya üçüncü kez dahil edilen Reyhan kaynana ve gelini Ezgi, haftayı sonuncu tamamlamalarına rağmen yine elenmeyince olanlar oldu. Gelinim Mutfakta da haftanın son gününde 75 puanla Rümeysa birinci olup 5 altın bileziği koluna taktı.

 

Bu sonuçlara göre Ezgi ve Reyhan kaynanın elenmesi gerekirken, birinci olan Rümeysa aniden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.