Gelişmeleri Yerinde Takip Ettiler

Gelişmeleri Yerinde Takip Ettiler

Denizli Ticaret Odası (DTO), 1 hafta içerisinde 53 üyesi ile birlikte İstanbul iline adeta bir çıkarma yaptı.

A+A-

MAKTEK Avrasya Fuarı’na gitmiş olan 30 kişilik teknik heyettin hemen sonrasında DTO’nın 17. Meslek Komitesi’nden 23 kişilik bir heyet de güvenlik, siber güvenlik, akıllı evler, yangın ve iş sağlığı güvenliği sektörlerinin tüm dünyada ileri gelen fuarlarından bir tanesi durumundaki ISAF 2018’e gitti.

8. MESLEK KOMİTESİ’NDEN 30 ÜYE, MAKTEK AVRASYA FUARI’NA KATILDI

İstek üzerine, 2 senede bir yapılan ve bu yıl 4.’sü yapılmış olan MAKTEK Avrasya Fuarı’na, ilgili sektörlerde faaliyet göstermiş olan 8. Meslek Komitesi’nden 30 DTO üyesi katılımda bulundu.

 

120 bin metrekare alandaki 14 salonda, 30 ülkeden 1000’in üstünde firmanın olduğu 4. MAKTEK Avrasya Fuarı, 2 Ekim’de başladı. Fuarda takım tezgâhları, metal ve sac işleme makineleri, tutucular ve kesici takımlar, kalite kontrol ve ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında etkinlik gösteren firmalar yer aldı. Denizlili iş adamlarından meydana gelen DTO heyeti, 70 ülkeden 60 bin ziyaretçiyle Çin, Hindistan, Almanya, Rusya, İtalya ve Tayvan başta olmak üzere çok sayıda yabancı katılımcıya İstanbul ilinde ev sahipliği yapan fuarda, 2 gün süresince teknik incelemelerle ticari girişimlerde bulundu.

17. MESLEK KOMİTESİ’NDEN 23 DTO ÜYESİ, ISAF 2018’E GİTTİ

DTO’nun 8. Meslek Komitesi’nden sonra bilgisayar üretim ve satışı, internet kafe işletmeciliği, telefon, telekomünikasyon, alarm sistemleri, büro malzemeleri, radyo-televizyon üretim ve satışı, yazılım etkinliklerini içeren 17. Meslek Komitesi de ISAF 2018’e katılmak üzere İstanbul’daydı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.