Genç ASKON’dan Başkan Gürlesin’e Ziyaret

Genç ASKON’dan Başkan Gürlesin’e Ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Genç ASKON Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerini konuk etti.

A+A-

Genç iş adamlarını yetiştiren bir okul niteliği taşıyan ve kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve beraberinde heyet, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyarette bulundu.

Güzel İşler Yapacağız

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Ağustos 2018 senesinde Denizli’de Genç ASKON olarak ekiplerini kurduklarını ve sivil toplum kuruluşu anlamında çalışmalara hemen başladıklarını ifade ederek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e dernek çalışmaları ile alakalı bilgiler verdi. Çakır, “Genç ASKON olarak projelerimiz var. İlerleyen zamanlarda güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Genç işadamları olarak bizlerde, Pamukkale Belediyemizin çalışmalarını yakında izliyor ve Pamukkale’de yaşayan halkımız adına güzel, dev projelere imza atan Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Gürlesin ise kendilerinin ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız bizim için önemli. Pamukkale Belediyesi olarak ülkemizin gelişmesine katkı veren STK’larımızla her zaman el ele olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu günden beri hayata geçirdiği projeler ile alakalı genç iş adamlarına bilgiler verdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.