Genç Kadın Her Yerde Aranıyor...

Genç Kadın Her Yerde Aranıyor...

Denizli'de 1 ay evvel eşi ile tartışmasının ardından bir anda ortadan kaybolan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki kadın her yerde aranıyor.

A+A-

Buldan ilçesine bağlı Alandız Mahallesi'nde ikamet eden 2 erkek, 1 kız çocuğu annesi 30 yaşındaki Havva D. , geçen ay iddialara göre eşi U.D. ile tartışmasının ardından  S.D. adındaki küçük kızını da yanına alıp bir anda ortadan kayboldu. Hemen hemen 1 aydır kendisinden haber alınamayan Havva D.'nin en son ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde kadın sığınma evinde olduğunu ifade ettiği ve daha sonra telefon numaralarını engelleyip kimseyle görüşmediği belirtildi.  Ailesinin hayatından endişe ettiği Havva D.'ye ulaşmak için kadın sığınma evlerine de giden aile üyeleri bir sonuca ulaşamadılar.

Her Yerde Arıyoruz

Kadının kardeşi Sadık U. ise her yerde ablalarını aradıklarını ama bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti. Sadık U, "Ablam 2 çocuğunu babasına bırakıp gitti. İyi bir hayatı vardı ama şu anda nerede olduğunu bilmiyoruz. Ablamı gören ya da yerini bilenlerin bizle birlikte polise haber vermesini istiyoruz" dedi.

 

Ayrıca, genç kadının ev hanımı olduğu ve herhangi bir ekonomik problemlerinin de olmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.