Genç Sanayiciler Ge İnovasyon Merkezinde

Genç Sanayiciler Ge İnovasyon Merkezinde

Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) bilincinin ilimizde gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla yapılan bilgilendirme organizasyonlarının devamı olarak Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, Teknopark İsta

A+A-

Programın ilk bölümünde GE Türkiye İnovasyon Merkezinde, GE İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz tarafından merkezin tanıtımı yapıldıktan sonra GE’nin Endüstri 4.0 kapsamında tesislerin dijitalleşmesi amacıyla yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Atölye İstanbul ekibinden Suat Batuhan Esirger ise 3 boyutlu tasarım, 3D yazıcılar ve kullanım alanları hakkında paylaşımlarda bulundu.

Organizasyonun ikinci bölümünde Teknopark İstanbul Genel Müdür Vekili Dr. İsmail Arı tarafından teknopark, teknoparktaki şirketler ve şirketler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Arı’nın bilgilendirmesinin hemen ardından Keçeci başkanlığındaki heyet, teknoparkı gezdi. Programda Ussal Şahbaz, “Sanayi İnterneti: Türkiye için Fırsatlar ve Riskler” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Devamında, firmaların şirketlerde “Dijitalleşme Kararı Alınması” konulu workshop ile ziyaret tamamlandı.

Saygılarımızla,

 

Açıklama: imza2

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.