Genç Teknik Adam BAL'a Damga Vuruyor

Genç Teknik Adam BAL'a Damga Vuruyor

Genç Teknik Adam BAL'a Damga Vuruyor

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de aslen Tavaslı olan Teknik Direktör Mustafa Ali Gözlükaya, 1 ay içinde Çal’ı üzdü, Kale’yi hem sevindirdi hem üzdü, Sarayköy’ü ise, çok mutlu etti.

BAL’ın 1.haftasında Tavas Stadı’nda Kale Belediyespor ile Çal Belediyespor oynadı. Maçı ev sahibi takım 1-0 kazanırken, Çal Garası’nın teknik direktörü Mustafa Ali Gözlükaya idi. Ligin 3.haftasından sonra Çal Belediyespor ile Mustafa Ali Gözlükaya ayrılık yaşadı.

Gözlükaya, 1 hafta önce Sarayköy 1926 ile anlaştı. Geçtiğimiz hafta sonu Sarayköy 1926 Kale Belediyespor deplasmanına gitti ve Sarayköy maçı 1-0 kazandı. Tavaslı teknik adam, 1 ay içinde Çallılar’ı üzdü, Kaleliler’i önce mutlu etti sonra da üzdü, yeni ekibi Sarayköy’ü ise, çok mutlu etmeyi başardı.

“KALE’Yİ EZBERLEMİŞTİM”

Akishaber’e açıklamada bulunan başarılı teknik adam Mustafa Ali Gözlükaya, “Çal’ın teknik direktörü iken Kale’ye şanssız şekilde mağlup olmuştuk. Daha önceden Kale Belediyespor’a rakip olduğumdan Sarayköy’de dümenin başına geçince bu benim için avantaj oldu ve iyi bir oyunla galip geldik. Umuyorum, Denizli takımlarından birisi 3.Lig’e çıkmayı başarır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.