Gençler, Başkan Özbaş'ı Dinlediler

Gençler, Başkan Özbaş'ı Dinlediler

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediyenin açtığı Üniversiteye Hazırlık Kursu’nun yeni eğitim öğretim senesindeki gençleri ile buluştu.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçeye kazandırışmış olan prestij projelerin yanında gençlere sağlamış olduğu kurslarla da dikkatleri çekiyor. Gençlerin eğitimlerine önem veren Başkan Özbaş, eğitim projelerini her yıl geliştirerek sürdürüyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılı itibari ile süren Sarayköy Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursu’nun ilk günü gençlere ziyarette bulunan Başkan Özbaş, vermiş olduğu öğütler ile dikkatleri çekti.

 “EN BÜYÜK HAYALİM SARAYKÖYLÜLERİN EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM ALMALARI”

Gençlerin eğitimlerine önem verdiklerini dile getiren Başkan Özbaş, Belediyenin katkıları ile açılmış olan eğitim kurslarında önemli bir olanak sunduklarını düşündüklerini, geçtiğimiz yıl devamsızlık yapmayıp kursa devam eden  ve ‘ ben bu sınavı kazanacağım ’ diyen öğrencilerin sınavlarını kazandıklarını, buraya hiçbir biçimde ücret ödemediklerini, zaten ödememeleri gerektiğini, bunun kendi görevleri olduğunu, kendilerinin gençleri sevdiklerini, kendisinin en büyük hayalinin Sarayköylü gençlerin daha iyi okullarda, daha iyi imkanlar ile okuyup en güzel yerlere gelmesi olduğunu, güzel okullarda okuyarak devlete, memlekete, ilçeye hizmet etmesi olduğunu, kendisinin bunu hep istediğini, çok şükür halkın teveccühü ile kendilerine bu imkanın doğduğunu, bu imkan ile bu kursları açma fırsatlarının olduğunu, eğitim yolunda gençler için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.