Gençlere Yol Gösterdiler

Gençlere Yol Gösterdiler

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin liderliğinde yapılan “Türkiye Mühendislik ve Kariyer Fuarı”na Bereket Enerji damgasını vurdu.

A+A-

Kısa ismi TÜMKAF olan ve İstanbul’da Vodafone Park’ta başlamış olan fuar, iş arayışında olan ve staj yapmayı talep eden mühendis adaylarının akınına uğradı. Bereket Enerji bu sebeple iş hayatına atılacak öğrencilere CV’nin nasıl hazırlandığı, mesleklerin seçimi ve çalışma hayatında nelere dikkat edilmesi gereken konular ile alakalı aydınlatıcı bilgiler sunuldu.

Öğrencilere bunun yanında Bereket Enerji Mühendisleri Cihat Akkoç “Temiz enerji, temiz gelecek”, Yavuz Selim Yalçın “HES projeleri yapım aşamaları ve proje örnekleri” İsmail Mahmur ve Merve Beydemir “Enerji Ticareti nasıl yapılır” ile alakalı sunumlar yaparak konferans verdi.

Büyük Bir Sorumluluk Projesi

Son senelerde Mühendislik Fakültelerinde eğitim alan öğrencilerin enerji sektörüne ilgi gösterdiğini ifade eden Bereket Enerji Üretim A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sultan Piltan, öğrencilere iş hayatı yolunda rehberlik etmeyi ve aydınlatmayı amaçladıklarını, bu sebeple Türkiye’nin en geniş kapsamlı TÜMKAF fuarına her sene katıldıklarını, insana yapılmış olan yatırımın önemini bildiklerini ve bu çalışmayı en büyük sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.