Gençlik Meclisi 9 Ülkeden 42 Temsilciyi Ağırladı

Gençlik Meclisi 9 Ülkeden 42 Temsilciyi Ağırladı

Gençlik Meclisi 9 Ülkeden 42 Temsilciyi Ağırladı

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Erasmus Plus çerçevesinde 9 farklı ülkeden Denizli'ye gelen 42 temsilciyi konuk etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Erasmus Plus "Gençlik Değişimi- İnsan Kütüphaneleri" projesi kapsamında 9 farklı ülkeden Denizli’ye gelen 42 temsilciyi ağırladı. Proje kapsamında Denizli’ye gelen temsilciler ile Gençlik Meclisi gönüllülerinin bir araya geldiğini kaydeden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, oldukça verimli bir program geçirdiklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla katılımcılara yönelik Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda gezi programı düzenlediklerini kaydeden Sak, “Programda 9 ülkeden gelen 42 misafirimiz ile Gençlik Meclisini bir araya getirdik. Genç arkadaşlarımızla fikir paylaşımında bulunarak birbirimizin kültürlerini tanıma fırsatı yakaladık" dedi.

 

Türk misafirperverliğini gösterdiler

Gençlik değişimlerinin, farklı ülkelerden genç grupların bir araya gelme ve birbirlerini tanıma fırsatı sunduğunu ifade eden Sak, konuklara Denizli ve Türkiye'nin misafirperverliğini gösterdiklerini belirterek, desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.