Gençlik Meclisi’nden Değerli Bir Etkinlik

Gençlik Meclisi’nden Değerli Bir Etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Hisar mahallesindeki ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatıp 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümünü coşku ile  kutladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllüleri Hisar mahallesindeki evlere ve işyerlerine Türk Bayrağı dağıtımı yaptı. Çevre sakinlerinin ev ve iş yerlerini ziyaret edip Türk Bayrağı takdim etmiş olan gençler, mahalleli tarafından coşku ve sevgi ile karşılandılar.

Saygıyla Anıyoruz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bayrak dağıtıp kutlamak istediklerini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Türk Bayrağı’nın, Türk ulusunun kazandığı İstiklal mücadelesinin sembolü olduğunu, Cumhuriyet Bayramının her zaman küllerinden yeniden doğan bir milletin zaferi olduğunu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak da kendilerinin 29 Ekim’de evlerin ve işyerlerinin al bayrak ile donatılmasını ve her zaman bayrağın dalgalandırılmasını istediklerini, bugün yaptıkları etkinlikle Hisar mahallesinde 7’den 70’e Cumhuriyet coşkusunu hep beraber bir defa daha yaşadıklarını, bu anlamlı günde Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzre İstiklal savaşının tüm kahramanlarını şükranla andıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.