GESİFED'ten Başkan'a Destek Ziyareti

GESİFED'ten Başkan'a Destek Ziyareti

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu yani GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant ile yönetim kurulu mensupları, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret edip başarı dileklerini ilettiler.

A+A-

Başkan Zolan’ın son ziyaretçileri Güney Ege Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri oldu. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant, kuruluşları ve kuruluşun yapısı ve çalışmaları ile alakalı bilgiler sundu. Nalbant, iş dünyasını temsil eden Denizli’nin tek federasyonu olduklarını,  yönetim kurullarının farklı derneklerin temsilcilerinden meydana geldiğini, Aydın, Denizli ve Muğla illerine hitap eden bölgesel projeler yapmak istediklerini, 3 şehri de ortak bir paydada birleştirecek projeler yapmak istediklerini, Büyükşehir Belediyesinin desteğine her daim ihtiyaçlarının olduğunu, DenizliEnin güzelliklerini herkese göstermek istediklerini belirtti.  

Ortak payda Denizli

Başkan Osman Zolan, Sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olmanın önemine dikkatleri çekip, Denizli ortak paydası altında herkesin bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti. Başkan  Zolan, ortak paydanın Denizli, gelecek ve güzellikleri artırabilme olduğunu, ekonomik bakımlardan da daha güzele ve daha iyiye gidebilmek olduğunu, bu grubun bölgesel çalıştıklarını 3 şehrin  de ayrı güzelliklerinin olduğunu, Denizli’nin her bakımdan farklı ve daha güzel, gelişen, çok güzel yatırımların olduğu bir yer olduğunu,  birçok derneğin bir arada olup, sinerjinin ortaya çıkarmasının önemli olduğunu,  her beraber güzellikleri ortaya koymalarının gerektiğini ve ziyaretlerinden ötürü  kendilerine  çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.