Gölette Sular Çekilince Bulunmuştu

Gölette Sular Çekilince Bulunmuştu

Denizli ilinin Pamukkale ilçesindeki Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göleti'nde suların çekilmesi ile kayalıklarda bulunan cesedin kimliği belli oldu.

A+A-

Pamukkale ilçesindeki Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göleti'nde geçtiğimiz güne kayalıklarda ceset gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber vermişlerdi. Kimliği o gün tespit edilemeyen cesedin kayıp olarak aranan 25 yaşındaki Satılmış Maldan'a ait olduğu belirlendi.

Adli Tıp Raporu Belli Oldu

Adli tıpta yapılan otopsi sonucunda, vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası olmayan Satılmış Maldan'ın suya düşüp boğulduğu tahmin ediliyor.

Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Gölet'inde dün suların çekilmesi ile kayalıklarda bulunan cesedin kimliği tespit edildi. Cesedi bulunan şahsın, evli olan Satılmış Maldan'a ait olduğu öğrenildi. Maldan'ın cansız bedeninde, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morgunda otopsi yapıldı. Vücudunda herhangi bir delici ya da kesici alet yarası olmadığı ortaya çıktı.

Tedavi Görüyordu

Psikolojik tedavi gördüğü tespit edilen Maldan'ın, 14 gündür kayıp olduğu, baraj göletine düşerek boğulmuş olabileceğinin tahmin edildi dile getirildi.

Polisin olay ile alakalı soruşturması devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.