Gölhisar Kavşağı Savaş Alanına Döndü

Gölhisar Kavşağı Savaş Alanına Döndü

Acıpayam ilçesinin Kumavşarı Mahallesinde Gölhisar kavşağında iki aracın karıştığı kaza sonucunda 6 kişi yaralandı.

A+A-

Ortalığı savaş alanına çeviren kaza  19.00 sularında Kumavşarı Mahallesinde Gölhisar kavşağında gerçekleşti. İddialara göre; 32 LP 379 araç ile 34 RVV 10 plakalı araç henüz bilinmeyen bir sebepten kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile 32 plakalı araç hurda halini aldı. Kazaya ilk müdahalede olay yerinde diğer şoförler tarafından yapıldı. Araç içinde sıkışan ve yaralanan şoför ve yolcular için hemen itfaiye ve sağlık birimleri olay yerine çağrıldılar. Kazaya müdahale eden itfaiye ekipleri Bayram K., Ramazan Ç. Mukaddes Ç., Gülcan Ç., Keziban Ç. ve Mevlüt Ç.’yi yaralı bir şekilde çıkardılar ve sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.

ŞOFÖR KAÇTI

Ayrıca alınan bilgilere göre 34 RVV 10 plakalı aracın şoförü ve yanındaki yolcunun yara almadan araçtan çıkıp arkadan gelen bir başka araca binip kaza alanından kaçtıkları öne sürüldü.

Polis ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları arama ve sorgulamaları sırasında diğer aracın şoförünün ve yanındaki kişinin ortada olmadığı ve kimliklerinin şu ana kara ortaya çıkmadığı ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturmaları devam ediyor.

Fotoğraf denizliguncel'den alıntıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.