Gönül Verenler Dünyayı Gezdirdi

Gönül Verenler Dünyayı Gezdirdi

Çal’ın taraftarları hemen hemen dünyanın her yanında “Çal Garası” yazılı atkılar ile fotoğraflar çekip, sosyal medyada paylaşmaktalar. Taraftarlar son olarak İstanbul’daydılar.

A+A-

Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş Vodafone Arena’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na kadar dünyanın neredeyse her yanında fenomen olan Çal belediyespor’a ait Çal garası atkısı açılmakta.

En son Çal Belediyespor Taraftarı Ali Kayaoğlu  ve Hasret Vural Gültekin Çukur dizisini  Çekildiği Beyoğlu’na gidip  ‘Çal Garası’ atkısı açtılar. Ali Kayaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında  ‘Show Tv'nin Yayınladığı Çukur Dizisinin Çekildiği Beyoğlu'nun Çukur Mahallesinde Çal Garası Taraftarlarımızdan Ali Kayaoglu ve Hasret Gültekİn Vural çukurdan Çal Belediyesporumuza Başarılar dilediler.’ifadelerini kullandı.

MİLYONLARCA DOLAR HARCANSA BU KADAR TANITIM YAPILAMAZDI

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu Üyesi ve Çal Belediyespor federasyon delegesi ilhan Üşür, Kulübün adı ile özdeşleşen Çal garasının adının Tüm Türkiye’de fenomen olduğunu ve kendilerine gönül verenlerce dünyaya yayılmasının kendilerini gururlandırdığını, Çal için milyonlarca dolar harcama yapılsa bile bu kadar etkili bir reklamın olamayacağını, bu vesile ile kulüp için büyük emek veren Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ve yönetim kurulu üyeleriyle, Teknik heyet ve futbolcu kadrosuna teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.