Gönüllü Türkiye Elçileri

Gönüllü Türkiye Elçileri

Denizli'de, Avrupa Birliği büyükelçileri ağırlandı. AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Dr. Christian Berger, ve yanındaki heyet AB üyesi 17 ülkenin büyükelçileri ile Denizli Ticaret Odası’nı ziyarette bulundu.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası ile değişik  sektörlerden pek çok iş insanının bulunduğu  bir toplantı yapıldı.  Taraflar, birbirlerinden beklediklerini, dileklerini ve isteklerini ilettiler. Denizli’de bir ilk olan büyük toplantıda , DTO Başkanı Erdoğan, konuklarına kendilerinin misafirlerini aynı zamanda birer ‘Gönüllü Türkiye Elçisi’ olarak gördüklerini, bugün burada uzatılan bu dostane elin, bugünden yarına, sonraki kuşaklar arasında da güçlü bir bağ olması ve bunun karşılıklı ticarete ve iş birliğine dönüşmesi, en büyük arzuları olduğunu belirtti.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) hizmet binasında gerçekleştirilmiş olan toplantıya, Başta Vali Hasan Karahan ve Başkan Osman Zolan ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan olmak üzere pek çok iş insanı katılımda bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN, AB HEYETİ’NE, DENİZLİ’NİN EKONOMİSİ İLE TİCARETİNİ ANLATTI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, burada yapmış olduğu konuşmasının başında AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Dr. Christian Berger’e, DTO’nun 5 Milyon Euro’luk “Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm” AB Projesi’nin kabulündeki katkılarından ötürü, Denizli ile iş dünyası adına teşekkürlerini sundu. Daha sonra  AB heyetini, Denizli, ekonomisi ve ticari hayatı ile alakalı bilgilendirme yaptı.






 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.