Gözaltındalardı... Karar Verildi !

Gözaltındalardı... Karar Verildi !

Dün sabah sularında Denizli ilinin Acıpayam İlçesinde gözaltına alınmış olan öğretmenler adliyeye gönderildi.

A+A-

Denizli ilinin Acıpayam İlçesinde dün sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan öğretmenler adliyeye gönderildi. FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde  Acıpayam Cumhuriyet Savcılığının da izni ile polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış olan 5 öğretmen emniyette tamamlanan işlemlerinden sonra  adliyeye sevk edildiler.

Mahkemeye çıkarılan öğretmenlerden 2 tanesinin adli kontrol şartı ile diğerlerinin de normal olarak serbest kaldığı dile getirildi.

YENİ OPERASYON

Bu sabahta Denizli’de FETÖ operasyonları vardı. Merkezi Denizli olan ve 4 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 10 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Antalya, İzmir ve Gaziantep ve Denizli illerinde eş zamanlı bir şekilde yapılan operasyonlarda iş adamları, meslekten daha evvel ihraç edilen kamu görevlileri ve örgüt 'ablaları' gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 10 kişinin örgütün kriptolu iletişim programı Bylock kullanıcısı oldukları iddia edildi. Zanlıların polis merkezindeki sorguları devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.