Gözler Mahallesin’de Uyuşturucu Operasyonu

Gözler Mahallesin’de Uyuşturucu Operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Denizli ilinde uyuşturucu tacirlerine darbe vurmaya devam ediyorlar. Hafta içinde jandarma tarafından Pamukkale’ye bir operasyon yapıldı.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı görevlileri hafta içinde Pamukkale İlçesi’ne bağlı Gözler Mahallesinde uyuşturucu operasyonu yaptı.

İzinsiz Yetiştiriyor

İzinsiz bir şekilde kenevir ekip uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgiye ulaşılan şüpheliyi takibe alan Denizli İl Jandarma Komutanlığı birimleri 25 Temmuz 2018 tarihinde Gözler mahallesi Ardıçlı mevkiinde operasyonu yaptı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılmış olan operasyonda şüpheliye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada sonucunda, 5815 gr. kubar esrar ve 280 kök kenevir bitkisi bulundu.

 

Görevliler tarafından ele geçirilmiş olan uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. İşlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara gönderilen 1 zanlı ise tutuklandı.

 

Geçtiğimiz günlerde de Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çameli’nde bir uyuşturucu operasyonu yapılmıştı. Denizli’nin Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde izin almaksızın kenevir ekerek uyuşturucu madde imal ettikleri ve bunun ticaretini yapmış oldukları öne sürülen şahsa yönelik ihbar neticesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçmişti. Bahsi geçen kişi hemen Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alınmıştı. Zanlıyı takip etmeye başlayan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23 Temmuz 2018 Pazartesi günü zanlıya ait olan ev  ve çevresinde operayon başlatmış ve şahsı gözaltına almışlardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.