Gözyaşları Sel Oldu

Gözyaşları Sel Oldu

Denizli’ye bağlı Bozkurt ilçesinde şarampole devrilmiş olan otomobilde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Berat Günenç ile ağabeyi 9 yaşındaki İsmet Günenç, gözyaşları ile defnedildi.

A+A-

Üzücün kaza, dün saat 19.00 sularında, Denizli- Afyonkarahisar karayolu üzeri Ali Kurt Mahallesi'nde gerçekleşti. Çardak ilçesinden Bozkurt istikametine doğru giden 43 yaşındaki Musa Günenç, yönetimindeki 20 UH 711 plakalı aracın direksiyon kontörlünü yitirdi. Şarampole devrilmiş olan otomobilde bulunan ve kazada ağır yaralanmış olan oğulları Berat Günenç ile İsmet Günenç yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Musa Günenç, eşi Hafize Günenç ve Berat'ın ikizi olan Berke Günenç ise hastanede tedaviye altına alındı.

Toprağa Verildiler

Kazada ölen çocuklar için bugün Bozkurt'taki Hamidiye Camii'nde cenaze töreni yapıldı. Öğlen kılınmış olan cenaze namazından sonra 2 kardeş, ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildiler. Çocukların baba ve annesi, tedavileri devam ettiği için cenaze törenine katılamadılar. Günenç çiftinin ve oğullarının sağlık durumlarının iyiye gittiği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.