Gümüşler’deki Kaza Ucuz Atlatıldı

Gümüşler’deki Kaza Ucuz Atlatıldı

Denizli güne yine kaza haberi ile uyandı. Kazanın meydana geldiği yer ise Merkezefendi oldu. İşte detaylar…

A+A-

Bu sabah Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada bir araç ile motosikletin çarpıştığı öğrenildi. Kazanın dikkatsizlikten dolayı olduğu ve motosiklet sürücüsünün yaralandığı da alınan diğer bilgiler arasında.

Alınan bilgilere göre, bu sabah saat 08.15 civarlarında Merkezefendi ilçesine bağlı olan Gümüşçay Mahallesi Gümüşler Bulvarı üstünde bir kavşakta dikkatsizlik sonucunda 20 SF 461 plakalı araçla 20 AAK 373 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsünün savrularak yere kapaklandığı ve motorunun da  çarpıştığı aracın altında kaldığı görüldü.

Motosiklet üstünden savrularak yere kapaklanan sürücünün yardımına diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar koştular. Bir yandan da sağlık ekiplerine haber edildi. İhbarı olan polis ve sağlık ekipleri acil bir şekilde kaza yerine geldiler. Yaralıya kaza yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra yaralı sürücüyü ambulans ile hastaneye sevk ettiler. Hastanede yaralı hemen tedavi altına alındın.

Polis ekiplerinin Kaza ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

Dikkatsizlik Sebep Oldu

Kazaya şahit olanlar kazanın kavşaktaki geçiş anında dikkatsizlikten meydana geldiğini ve bu tip kazaların bu bölgelerde çok olduğunu, kazayı görür görmez hemen yardıma koştuklarını, motor sürücüsünün motor savrulmasaydı aracın altında kalabileceğini ve bunun sonucunun çok daha kötü olabileceğini, şans eseri ucuz atlatıldığını ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.