Güncel Sorulara Cevap Buldular

Güncel Sorulara Cevap Buldular

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nce yapıla, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nce desteklenen, "Çizimlerle Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Uygulamaları" başlıklı söyleşi ve imza günü etkinliği gerçekleşti.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Mimar Sevilay Armağan'ın yazmış olduğu “Çizimlerle Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Uygulamaları” adındaki kitabına da atıfların yapıldığı etkinlik süresince kamu ve özel sektörde çalışan üyelerin güncel sorularına yanıt arandı.

Neler Değişti?

30 Mart seçimleri ile Büyükşehir olan Denizli’de değişen ve güncellenen Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ve Yeni Otopark Yönetmeliği, Proje Tasarım, Yapı Ruhsatı, Kullanma İzinleri, Yargı Kararları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Görüşleri uygulamacılar ve belediyeler bakımından nasıl yorumlanması gerektiği ile alakalı konular, güncel ve somut örnekler üstünden ele alındı. Farklı fikirlerin ve yorumların da irdelenmiş olduğu etkinliğin sonunda Sevilay Armağan tarafından yazılan kitabın imza etkinliğine yapıldı.

Kamuda çalışan mimarların ve inşaat mühendisi üyelerin yoğun bir ilgi göstermiş olduğu bu etkinliğin yapılmasından ötürü Mimar Sevilay Armağan’a ve Yerel Mevzuat Eğitim ve Yayıncılık firması Müdürü Sayın Yasemin Kılınç’a teşekkür edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.