Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü

Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü

Pekdemir Ailesi'nden Cemal Pekdemir'e ait Pekdemir Çiftliği A.Ş.nin konkordato talebinde bulunması Denizli'de gündeme bomba gibi düşmüştü.

A+A-

Haberlerin duyulmasından sonra Marketler zincirinin halkalarından olan Halil Pekdemir Çiftliği'nden "O Pekdemir biz değiliz" açıklaması yapıldı.

 

Sabah saatlerinde Pekdemir Çiftliği'nin konkordato ilan ettiğinin duyulması kentte günün konusu oldu. Cemal Pekdemir'e ait Pekdemir Çiftliği A.Ş.nin konkordato kararı alması ve kamuoyunda "Pekdemir" ismi

üzerinden değerlendirmeler yapılması, Halil Pekdemir Çiftliği'ni harekete geçirdi.

Açıklama Yapıldı

Halil Pekdemir Çiftliği'nden yapılan "O Pekdemir biz değiliz" odaklı duyuruda, "Söz konusu konkordato haberlerinin şirketimizle ilişkili olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunmak isteriz- Halil Pekdemir'in kurucusu ve hâlihazırda tek ortağı olduğu Denizli Ticaret Sicili'ne 12751 sicil no.su ile kayıtlı 'Halil Pekdemir Çiftliği Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi' unvanlı şirketimiz; 77 süpermarketi, 120 dönüm kapalı alanda faaliyet gösteren jeotermal ısıtmalı topraksız serası, 100 dönüm kapalı alanlı büyükbaş besi çiftliği, 6 akaryakıt istasyonu ve düğün salonları ile farklı alanlarda herhangi bir ekonomik sıkıntı yaşamaksızın faaliyetini sürdürmektedir. Şirketimizin sermaye yapısı güçlüdür, tüm malî ve hukukî yükümlülüklerini mevzuat ve sözleşmelerle üstlendiği sorumluluklarına uygun şekilde yerine getirmektedir. Sayıları 1.250'yi aşan çalışanı ile

birlikte istikrarlı biçimde gelişme azim ve kararlılığıyla çalışmaya devam edecektir. Kamuoyunun bilgi ve değerlendirmelerine saygıyla sunarız" denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.