Güneşli Havada Çarpılmayın !

Güneşli Havada Çarpılmayın !

Kurban Bayramından önceki son hafta sonundan sıcaklıklar nasıl olacak? İşte hafta sonunun hava durumu ile alakalı bilgiler.

A+A-

Kurban Bayramı tatili bugün mesai bitimi ile beraber resmen başladı. 9 günlük tatil için yola düşen vatandaşlar yollarda uzun kuyruklar oluşturdu. Serin havada yollara düşmek isteyen kimi vatandaşlar akşam yola çıkmayı tercih etseler de yarın ve öbür gün de yolların kalabalık olması bekleniyor. Hafta sonunda Kurban Bayramı alışverişi yapmayı isteyen vatandaşlar ise hava durumunu merak ediyorlar. İşte Denizli’nin hafta sonu sıcaklıkları:

Açık Ve Güneşli

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınmış olan verilere göre Denizli ilinde hafta sonu havanın açık ve güneşli olacağı tahmin edilmekte iken hava sıcaklığının gündüz 34 - 35 derecelerde, gece ise 22 derece seviyesinde olması ön görülüyor.

 

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınmış olan verilere göre şehir merkezinin 3 günlük öngörülen hava tahmin raporu şu şekilde:

 

18 AĞUSTOS CUMARTESİ

Yarın havanın güneşli olması bekleniyor. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 22 olurken en yüksek 34 derece olması bekleniyor.

 

19 AĞUSTOS PAZAR

Pazar gün havanın yine güneşli olacağı ifade ediliyor. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 22, yüksek 35 derece

 

20 AĞUSTOS PAZARTESİ

Arefe gününde hava güneşli olacak. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 23, en yüksek 34 derece

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.