Güney'den Şehitlerimiz İçin Pilav Hayrı

Güney'den Şehitlerimiz İçin Pilav Hayrı

Güney'den Şehitlerimiz İçin Pilav Hayrı

A+A-

İYİ Parti Güney ilçe teşkilatı Şehitlerimiz için pilav hayrı yaptı. İlçe merkezine kurulan pilav hayr yemeği vatandaşlara ikram edildi. İlçenin pazarı olmasından dolayı ilçe merkezine akın eden Güneyliler İYİ Partinin Mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için yaptığı pilav hayrından yedi.

İL BAŞKANI ÖZTÜRK GÜNEY’DE…

İYİ Parti ilçe teşkilatının yaptığı pilav hayrına İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de refakat etti. İlçe pazarını gezen il başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanı Serdar Tapalı vatandaşlarla tokalaştı ve dertlerini dinlediler.

HOCALI UNUTULMADI…

26 Şubat 1992 yılında Dağlık karabağ’ın Hocalı kasabasında soykırıma uğrayan soydaşlarımız için de dualar okundu ve Ermeni çeteleri lanetlendi.

SERDAR TAPALI TEŞEKKÜR ETTİ…

Bugün Denizli’nin Güney ilçesinde İYİ Parti teşkilatının yaptığı pilav hayrına yakından ve uzaktan gelen misafirlere teşekkür eden Tapalı, gündem de olan ve başarı ile Afrin’de devam eden ‘’Zeytin Dalı Harekatına katılan bütün Mehmetçiklerimizin, Jandarma Özel Harekat ile Polis Özel Harekata tam destek veriyoruz,inşallah en kısa zamanda görevlerini başarı ile tamamlayıp dönerler.Bütün dualarımız onlarladır. Allah yardımcıları olsun,dedi.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.