Güney Mehmetçiğin yanında

Güney Mehmetçiğin yanında

Güney Mehmetçiğin yanında

A+A-

"GÜNEY MEHMETÇİĞİN YANINDA" BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Güney Kaymakamlığı tarafından 2 Mart 2018 tarihinde başlatılan Güney Mehmetçiğin Yanında isimli Mehmetçik Vakfı'na bağış kampanyası başarıyla tamamlandı. Kampanyanın basın açıklaması ve duası 9 Mart 2018 Cuma namazı çıkışında Aydoğdu Mahallesinde yapıldı. Etkinliğe Güney Kaymakamı Fatih BAYRAM, Güney Belediye Başkanvekili Ahmet ÖZTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Himmet ERTEKİN, İlçe Emniyet Amiri Ahmet BOZ, İlçe Müftü Vekili Sedat ÇAKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel CANSEVER,İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Deniz ÖZBAY, mahalle muhtarları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Kaymakam BAYRAM söz alarak bağış kampanyasına katılan tüm Güneylilere teşekkür etti. Bir hafta gibi kısa bir sürede ilçe merkezi ve diğer mahallelerdeki Güneylilerin özverili çalışmalarıyla 26 Bin TL'lik bağışın Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldığını belirten Kaymakam BAYRAM maddi manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, Afrin'de mücadele veren ordumuza başarı dileklerini iletti. 

Ardından Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Cemal ASAR tarafından basın açıklaması metni okundu. Muhtar ASAR, Aydoğdu Mahallesi olarak bu yılki kekik ve süt gelirlerinden Mehmetçik Vakfına bağışta bulunduklarını, bu ordu için yapamayacakları fedakarlık olmadığını belirtti. İlçe Müftü Vekili Sedat ÇAKAR ise etkinliğin sonunda tüm vatandaşlarımızla ordumuz için dua ederek muzafferiyetler diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.