Günübirlik Evlere Baskın

Günübirlik Evlere Baskın

Denizli ilinde günübirlik kiralanan evler ile alakalı gerçekleştirilen kontrol sonucunda 8 apart sahibine toplamda 89 bin 244 TL ceza uygulandı.

A+A-

Denizli Emniyetinin günübirlik kiralanan apartlara karşı yaptıkları denetimlerde hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen denetimlerde 8 apart sahibine toplamda 89 bin 244 TL ceza verildi.

67 Personel İle Yapıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü birimleri vatandaşların güvenliği ile alakalı, merkez Pamukkale ilçesinde günübirlik konaklama amacı ile kiraya verilen apart türü evlere eş zamanlı uygulama yaptı. Apartlara yapılan uygulamaya 28 ekip ve 67 personel katıldı. Bu uygulamalarda toplamda 8 apart denetlendi.  147'si yabancı uyruklu 274 kişinin Genel Bilgi Toplama sisteminden sorgulamaları gerçekleştirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen uygulamada, hakkında arama kararı olan bir kişi yakalandı. Kimliği olmadığı gerekçesi ile 6 yabancı kökenli ile ikamet ettiği il sınırları dışına izinsiz çıktığı belirlenen 7 yabancı köeknli şahıs ile alakalı da işlem gerçekleştirildi.

Kayıtları güncel olmayan, sistemde kaydı olmayan ve kaçak işletmecilik yapan 8 apart sahibine ise toplamda 89 bin 244 TL idari ceza verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.