Güreşçilerimizden 2 Güzel Haber

Güreşçilerimizden 2 Güzel Haber

Dünya Güreş Şampiyonasının son gününde Acıpayamlı Arif Özen’in 86 kiloda altın madalya kazandığı haberi hem ülkemizi hem de Denizli ve Acıpayam’ı sevince boğdu.

A+A-

Dünya Güreş Şampiyonasının son günü önemli karşılaşmalar ile devam etti. Alınan bilgilere göre Acıpayamlı Arif Özen 86 kiloda rakibini yenerek altın madalyaya ulaştı ve bayrağımızı dalgalandırdı. Erhan Yaylacı ise 92 kiloda bronz madalya almaya hak kazandı.

Slovakya'da yapılan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Arif Özen, serbest stil alanında 86 kiloda altın madalya elde ederek ülkemizi onurlandırdı.

Trnava şehrinde yapılan şampiyonanın son gününde Arif Özen, final mücadelesinde Hintli Dupiak Punia'yı 2-1 yendi ve tarihi bir zafere daha imza attı. Bizi ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise Erhan Yaylacı, 96 kilo 3. maçında Rus Khok Khuhov'u 7-3 mağlup edip bronz madalyayı kazandı.

Toplamda 5 Madalya Aldılar

Slovakya'da yapılan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda Türk sporcular, yaptıkları mücadelelerde 5 madalya aldılar.

Serbest stilde Arif Özen, grekoromende ise Kerem Kamal, altın madalya alma hakkını elde ederken; Erhan Yaylacı serbestte bronz madalyanın sahibi oldu. Grekoromen stilde Erkan Ergen ile Muhittin Sarıçiçek ise bronz madalya alma hakkını elde ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.