Gürlesin'den Öğrencilere Yarıyıl Mesajı

Gürlesin'den Öğrencilere Yarıyıl Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi sebebiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Gürlesin, 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci bölümünün tamamlandığını hatırlatarak, öğrencilere tatili verimli bir şekilde geçirmeleri gerektiğini söyledi.

 

Başkanı Gürlesin, özverili çalışmalarla sürdürülen bir eğitim öğretim yarıyılının sonuna gelindiğini belirterek, “öğrencilerimizin, anne ve babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin, geride bıraktıkları yarıyılı değerlendirerek eksiklerini tamamlamaları, böylece yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz, ancak kendilerine yüklenmiş olan ödev ve sorumlulukların bilincinde olarak, düzenli ve azimli çalışmalarla başarıyı elde edebilirler. Tabii ki bu başarıya ulaşmada öğrencilerimize olduğu kadar anne ve babalara da büyük ve önemli sorumluluklar düşmektedir. Kendine güveni tam, fiziki ve ruhi yönden de sağlıklı bireyler, anne ve babaların sayesinde olacaktır” dedi.  

 

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında göreve geldiğimiz günden bugüne sık sık okul ziyaretlerinde bulunduk. Öğretmenlerimizle istişareler ettik. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak adına elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Önümüzdeki yarıyılda da bu ziyaretlerimiz sürecektir. Bu arada öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve çeşitli konularda daha fazla bilgi sahibi olmaları için düzenlediğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler, yeni eğitim öğretim döneminde de artarak devam edecektir. Biz biliyoruz ki sağlıklı ve başarılı bireyler ancak onlara karşı daha fazla ilgi ve yönlendirmeyle de zirveye doğru tırmandırır. Anne ve babalar, çocuklarının karnelerinde kırık bir not olsa bile çocuğuna negatif bir tutumla yaklaşmaması gerekir. Bu yarıyıl tatili çocuklarımıza daha fazla vakit ayırmamız ve problemlerini gidermemiz için bir fırsattır. Unutmamak gerekir ki bu ebeveynlerin de bir karnesidir. Bu yarıyıl tatilini velilerimizin ve öğrencilerimizin iyi değerlendirmelerini ümit ediyorum. Tüm öğrencilerimize de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.