Güzel İşler Yapacağız

Güzel İşler Yapacağız

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kısa ismi ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve Yönetim Kurulu üyeleri makamında konuk etti.

A+A-

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç ASKON Denizli Başkanı Bekir Çakır, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e makamında ziyarette bulundular.

Güzel İşler Yapacağız

Başkan Gürlesin, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve üyelerine Pamukkale Belediyesi’nin çalışmaları ile alakalı bilgi verip, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak yapılmış olan çalışmalar ile alakalı bilgiler aldı. 50’ye yakın şehirde ve ABD, Çin, Moskova gibi pek çok yabancı ülkede temsilciliği olan ASKON ile alakalı bilgiler de aktaran ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, Pamukkale Belediyesi’nin ilçede yaptığı başarılı çalışmalar için tebrik etti. Kendilerinin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Başkan Gürlesin, “Sivil toplum kuruluşu anlamında Denizli’de güzel işler yapacağınıza inandığımız ASKON Denizli Şubesi Başkanımıza ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.