'' Ak Parti Türkiye'dir''

'' Ak Parti Türkiye'dir''

'' Ak Parti Türkiye'dir''

A+A-

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Ülkemiz ve milletimizle birlikte Ak Parti sevdası da büyüdü. Bu birliktelik ruhu bugün her türlü terör örgütüne, hain darbelere, tehditlere ve durmadan kaos senaryoları çizenlere rağmen en olgun haline ulaşmış durumda. Çünkü 16 yılda yedi düvel anladı ki Ak Parti Türkiye’dir” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti’nin 16.kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Akyol, “16 yıl önce bugün, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin bekası, birliği ve dirliği için kurulan Ak Parti, ilk günkü heyecanından hiçbir şey kaybetmeyerek, lideri ve halkıyla bütünlük içinde yoluna devam ediyor.

Ülkemizin içeride ve dışarıda, uzun yıllar boyunca kronikleşmiş birçok problemini çözüme kavuşturarak, aziz milletimize yeni ufuklar ve umutlar açan bu kutlu yürüyüşün bir parçası olmaktan mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

“AK Parti Sevdası Her Geçen Yıl Daha da Büyüdü”

Başkan Akyol, AK Parti Türkiye’dir diyerek, “14 Ağustos 2001’de Türkiye’de ilk defa bir parti Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden; şu Alevi bu Sünni diye ayırmadan, halkın tam destek ve güvenini alarak topyekün bir kalkınma hamlesi başlattı. Milletin Ak Parti’ye olan güveni 16 yıl boyunca her defasında çoğalarak devam etti.

Ülkemiz ve milletimizle birlikte Ak Parti sevdası da büyüdü. Bu birliktelik ruhu bugün her türlü terör örgütüne, hain darbelere, tehditlere ve durmadan kaos senaryoları çizenlere rağmen en olgun haline ulaşmış durumda. Çünkü 16 yılda yedi düvel anladı ki Ak Parti Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.

“Partimize Sonsuz Güveniyorum”

AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Turhan Veli Akyol, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la ve onun her daim destekçisi aziz Türk milletiyle çıktığımız bu kutlu yürüyüşün ülkemize daha nice başarılar ve hizmetler kazandıracağına olan sonsuz güvenle, Ak Partimizin 16. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere, bu davaya gönül veren tüm Türkiye sevdalılarına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.