''Güzel Bir Adım Attık''

''Güzel Bir Adım Attık''

''Güzel Bir Adım Attık''

A+A-

Medya Karapınar, Denizli siyasetinde bir ilke imza atarak öne çıkan siyasilerin anılarından oluşan SİYASET D dergisinin ilk sayısını siyasi parti temsilcileri, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt’un katılımıyla düzenlenen lansman ile okurlarla buluşturdu.

Gazeteci Mustafa Karapınar öncülüğünde yayınlanan SİYASET D dergisinin tanıtım lansmanı Delikliçınar’da Çınar Kahve Molası kafesinde gerçekleşti. Lansmana tüm partinin temsilcileri, dergiye sponsor olan işletme sahipleri ve hikayeleri ile dergiye katkı veren isimler katıldı. Basın toplantısının açılışında konuşan ve Denizli’de bir ilke imza atıldığını belirten Siyaset D dergisinin imtiyaz sahibi Mustafa Karapınar, “Siyaset D isimli dergimizin ilk sayısını Denizli halkı ile buluşturmak amacıyla, gerçekleştirdiğimiz lansmanımıza katıldığı için tüm siyasi partilerimizin temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli’de siyaset adına arşiv niteliği taşıyan ilk dergi olan Siyaset D adlı dergimizde emeği geçen gerek mesai arkadaşlarım gerekse bizlerle anılarını paylaşan siyasetçilerimize de minnetarım” dedi.

“GÜZEL BİR ADIM ATTIK”

Siyasetin ve siyasetçinin öncelikli görevinin hizmet etmek olduğunu ifade eden Karapınar, “İnsanlarımıza hizmet etmenin yolu siyasetten geçiyor. Günümüzde siyasetçiler ili ve ülkesi için neler yapabilir onu araştırması ve hayata geçirmesi lazım. Farklı düşünceler, siyasetçileri ayrıştırsa da belirli çerçevede birleşmesini de bilmemiz gerekiyor. Bugün bu anlamda güzel bir adım attık. Tüm partilerden temsilciler bizleri yalnız bırakmadı. Bu tablo insanımızın özlediği ve beklediği bir tablodur.

“ANILAR YOK OLUP GİTMESİN”

Derginin ileriki sayıları ile birlikte gelecek nesile ışık tutacağını iddia eden Karapınar, “Günümüzde siyasette gençleşmek adına önemli adımlar atılıyor. Bizler de onlara kaynak göstermek ve geçmiş siyasetçilerin yaşam hikayelerini günümüze taşımak adına kolları sıvadık. Bu konuda ilk sayımız gençlik hareketine özel olarak çıktı. Bu derginin yapı taşlarından birisi olan Yüksel Kaşıkçı bana anlattığı anıdan sonra bunlar bizimle birlikte yok olup gidecek dedi. Bende bunları saklamak bir arşiv yapmak, halkla buluşturmak adına böyle bir projeye imza attım. Dergimiz, hafta başından itibaren yay-sat aracılığı ile tüm bayilerde satışına başlanacaktır” dedi.

BOYACI BAŞARILAR DİLEDİ

Lansmanda konuşan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başanı Osman Nuri Boyacı , “ Bu güzel çalışma için Mustafa Karapınar ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bu güzel çalışma umarım istedikleri kademeye yükselir. Bu doğrultuda Medya Kaarapınar ekibine başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, tematik dergilerin önemine işaret ederek, "Medya Karapınar sahibi Mustafa Karapınar'ın www.denizlidesiyaset.com

isimli tematik sitesinin ardından masa üstü yayıncılık anlamında da Siyaset D isimli dergi çıkarması Denizli basını anlamında çok önemlidir. Başarılarının devamını diliyorum" dedi

BİRDE SÜPRİZ VARDI

Mustafa Karapınar’ı ailesi de bu özel günde yalnız bırakmadı. Karapınar, babası Süleyman Karapınar’ın 68. Yaş günü olması vesilesi ile lansman sonrası doğum gününü tüm siyasi partilerin huzurunda pasta keserek kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.