''Ne Yaparsanız Yapın Bu Lekeyi Silemeyeceksiniz''

''Ne Yaparsanız Yapın Bu Lekeyi Silemeyeceksiniz''

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarını yıldönümü dolayısıyla parti İl binasında yaptığı açıklamda AKP'ye yüklendi.

A+A-

MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun ile birlikte parti İl binasında yaptığı basın açıklamasında AKP'yi topa Tuttu.

Dün başlayan yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası münasebetiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Sözlerime mütedeyyin Denizli insanına seslenerek başlamak istiyorum.

 

AKP iktidara geldiği günden bu güne Denizli ye makyajdan başka hiç bir şey vermediği gibi ilimizin sembolü olan tekstil sektörünü yok olma noktasına getirmiş sizleri işsiz ve aşsız bırakmaktan başka hiç bir şey yapmamıştır.

 

Kaldırım ile yollardaki çiçekler ile karnınız doyuyor ise söyleyeceğimiz bir şey yok ama biliyoruz ki sizler ve çocuklarınız işsizlikten muzdaripsiniz. 

 

İşiniz varsa bile hane halkından en az üç kişi çalışmıyorsa geçim sıkıntısı içerisindesiniz.

 

Sizin haklarınız ise ayakkabı kutularında, banka kasalarında, İsviçre bankalarında ve Bilal oğlanın dilinde sıfırlanma telaşında.

 

On iki yıldan fazla zamandır sürekli tekrar ettiğimiz gibi ya ver kurtul ya sat kurtul zihniyeti ile ülkeyi yönetebildiğini iddia eden AKP iktidarı; 

Artık yolun son dönemecine gelmiş 17 - 25 aralık yolsuzluk ve hırsızlık soruşturması nedeniyle patlayan frenlerinden dolayı uçuruma doğru, hızla yol almaktadır.

 

MHP genel merkezi tarafından ilan edileceği önceden açıklanan yolsuzluk ve rüşvet ile mücadele haftasının başlangıcına üç kala çırpınma harekatına girmiş, cemaat basınına baskınlar düzenleyerek, bu haftanın gündemini değiştirmek için her türlü taklayı atabileceğini ortaya koymuştur.

 

Buradan AKP iktidarına da sesleniyorum.

 

Ne kadar çırpınırsanız çırpının içine düştüğünün bataklık sizleri içine çekmeye devam edecektir.

 

Kendi oluşturduğu çamur deryası girdap haline dönüşmüş tutunacak dallarınız da kalmamıştır.

 

Sizleri ne Bilal oğlan a sıfırlama talimatı verdiğiniz, ne ayakkabı kutularına yerleştirdiğiniz, ne banka kasalarında sakladığınız ne de ABD belgelerinde açıklanan İsviçre bankalarında sakladığınız paralar kurtaramayacaktır.

 

Değerli arkadaşlarım.

 

Hırsızlığın en kötüsü Allah adını kullanarak yapılan hırsızlıktır. Din örtüsü altında yapılan hırsızlığın en büyük zararını samimi Müslüman kardeşlerimiz görecektir.

 

Üzülerek ifade ediyorum ki ;

 

AKP iktidarı sona erdiğinde mutlaka ortaya çıkartılacak olan hırsızlığın boyutlarını görenler camiye giren her Müslüman ı maalesef AKP ile eş değer görecektir.

 

İşte o zaman sarılması gereken en büyük yara bu yara olacak Müslüman din kardeşlerimizin sırtında büyük yük olarak uzun süre kalacaktır.

 

Münafıklar ise hem bu Dünya da, hem ötelerin ötesinde milyonların sırtına yükledikleri bu yükün ve yüz karasının hesabını mutlaka verecektir.

 

Son söz olarak;

 

Artık mızrak çuvala değil harara sığmamaktadır. AKP kendi kazdığı kör kuyunun müebbet mahkumu olacaktır.

 

Bunun için en büyük ve son fırsat Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerdir.

 

Milliyetçi - Ülkücü hareketin neferleri olarak bizler and içtik, 

 

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli nin deyimiyle " Gün gelecek yedi göbek sülalelerinden bunların hesabını  sormazsak namerdiz"

 

Bu haftanın daha iyi anlaşılması ve anlatılabilmesi amacıyla hazırlatmış olduğumuz pankartı az sonra teşkilat binamıza asacağız.

 

O ana şahit olmanız için sizleri parti binamızın karşı kaldırımına davet ederken hepinizi

Allah a emanet ediyor ve AKP nin şerrinden koruması için dua ediyorum.

MHP Denizli İl Başkanı

      Ferudun Ünal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.