''Sporu Hayatımızın Bir Parçası Yapmalıyız''

''Sporu Hayatımızın Bir Parçası Yapmalıyız''

''Sporu Hayatımızın Bir Parçası Yapmalıyız''

A+A-

Tavas'ta Amatör Spor Haftası kutlamaları renkli görüntülerle başladı. Tüm kamu kurum ve kuruluş personellerinin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kutlamaları, farkındalık yaratmak ve Tavas halkını spora özendirmek için düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un katılımlarıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kutlamaları Tavas halkı tarafından büyük ilgi gördü. Tavas şehir stadyumunda gerçekleştirilen etkinlik, yürüyüş ile başlayıp step-aerobik ile devam etti.

Amatör Spor Haftası kapsamında açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Sporu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz. Bu amaçla halkımızı, düzenli spor alışkanlığına özendirmeye çalışıyoruz. Öncelikli olarak görevimiz çocuklarımız ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı ve özgüvenli bir şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda ilerlerken aynı zamanda geleceğin sporcularını yetiştirmek ve 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirerek istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.