​DP Merkez Sağın Tek Adresidir.

​DP Merkez Sağın Tek Adresidir.

DP İl Başkan Vekili Aykut Yıldırım yapmış olduğu açıklamada 20 Ocak tarihinden sonra yerel seçimler için adaylarını ilan edeceklerini belirtti.

A+A-

Yıldırım yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

İşbirliği Yapılan Yerler Dışında

"Demokrasi uğruna Başvekil şehit vermiş bir misyonun temsilcisi olarak, 7 Ocak 2019 pazartesi günü Genel Merkezde yaptığımız “ YETER SÖZ MİLLETİNDİR” düsturu ile çıkılan yolda hepimizin bildiği gibi DP kökleri sağlam ülkenin çimentosudur. Demokrasinin hak- hukuk ve adaletin teminatıdır. Bu vesile ile 2019 Mart Yerel seçimlerine yönelik aday belirleme çalışmalarımız devam etmekte olup, işbirliği yapacağımız ilçeler hariç, tüm ilçelerde ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere adaylarımızı 20 Ocak 2019 tarihinden sonra açıklayacağız.

DP merkez sağın tek adresidir. Partimiz sıçrama yapacaktır. Sürpriz adaylarımız olacaktır. Birçok İlçede Belediye Başkanlığını alacağız. Denizlili vatandaşlarımız ve milletimiz bu seçimlerde taklitlere prim vermeyecektir. Kendilerini Merkez sağ diye ifade edenler, sandıkta cevabını alacaklardır. Bir nükte vardır; Kavak ağacının üstüne çıkan su kabağı derki 2-3 ay da senin üstüne çıktım büyüdüm gördün mü dediğinde kavak ağacı bir yağmur-fırtına çıksın o zaman görelim biz ne fırtınalara ne darbeler gördük. Zeybeğimi idam ettiler ancak, 73 yıldır davası dimdik ayaktadır. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.