"Güzelliklerin altına birlikte imza attık"

"Güzelliklerin altına birlikte imza attık"

"Güzelliklerin altına birlikte imza attık"

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlarla yola çıktığı her projede başarılı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Birçok güzelliklerin altına birlikte imza attık" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya geldi. Buz Pisti'nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Erdal Işık, çok sayıda kadın kursiyer katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Sizler olmazsanız, hayat anlamsız olur. Çünkü kadın anadır, eştir, kardeştir, kızımızdır. Kadın hayatın vazgeçilmezi ve hayata anlam katandır. Sizlerin Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sizlerle bir gün değil 365 gün beraberiz” diye konuştu.

 

“Birçok güzelliklerin altına birlikte imza attık”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlarla yola çıktığı her projede başarılı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Eğer kadın isterse, her şeyi başarabiliyor. Kadınlarla yaptığımız projelerde hep başarıyı yakaladık. Hep güzelliği yakaladık. Sizler bizlere güvendiniz. Birçok güzelliklerin altına birlikte imza attık. İnşallah yine birçok güzellikte beraber olacağız. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde Denizlimizde, ülkemizde, hep beraber yaşamaya devam edelim. Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun."

 

"Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin Yanındayız"

 

Konuşmaların ardından, kursiyerler arasında çekiliş töreni gerçekleştirildi. Bisiklet, spor kıyafetleri, çanta ve çeşitli hediyelerin verildiği programda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen futbol karşılaşması oynandı. Kadınlar sahaya "Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin Yanındayız" pankartı ile çıktı. Kıyasıya mücadele eden kadınlar renkli görüntülere sahne oldu. Bir süre karşılaşmayı izleyen Başkan Zolan, kadınlara karanfil verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.