10 Farklı Oyun Seyirciyle Buluşacak

10 Farklı Oyun Seyirciyle Buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından  Aralık ayı oyun programı açıklandı.

A+A-

Sezona il ve ilçe turneleriyle hızlı bir giriş yapmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı içinde 10 değişik oyunu sanatseverler ile buluşturacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmayı sürdürüyor. Sezona il ve ilçe turneleriyle hızlı bir giriş yapmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı içinde 10 değişik oyunu Denizlili sanatseverlerle buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Aralık ayı programında, ‘Kahvede Şenlik Var’ ‘Söz Sende’ ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ ‘Gir Dolaba’ ‘Bir Deli’nin Hatıra Defteri’ ‘Keloğlan ve Sihirli Tavuk’ ve ‘Kamyon’; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Kadın Hikâyeleri’, ‘Dünyanın Ortasında Bir Yer’ ve ‘Tartuffe’ oyunları ile Denizlililer için sahne alacak. Program ile alakalı ayrıntılı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilecek.

 

Başkan Osman Zolan’dan davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda 100 bin seyirci hedefini aşacağına inandığını ifade ederek, “Denizli’nin kültürel hayatında çok önemli bir renk olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden değerli oyunlarını izlemeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Denizli, Aralık ayı içerisinde de çok güzel oyunları izleyecek” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.