11 Kişi Gözaltına Alınmıştı

11 Kişi Gözaltına Alınmıştı

Denizli ilinin Çivril ilçesinde işlenmiş olan cinayet ve sonrasında taraflar arasında çıkan kavga sonucunda gözaltına alınan 11 kişiden, katil zanlısının da içlerinde olduğu 5 kişi tutuklandı.

A+A-

Ne Olmuştu?

Korkunç cinayet geçtiğimiz pazartesi günü, saat 02.00 sularında, Hamam Mahallesi Kumluk Mevkii'nde gerçekleşmişti.

Sedat Akgöz, iddialara göre, içki almak amacıyla Mustafa A.'nın işletmiş olduğu büfeye geldi. Saat 22.00'den sonra içki satış yasağının olduğunu ifade eden büfe sahibi Mustafa A. ile müşteri Sedat Akgöz arasında tartışma başladı ve bu tartışma kısa zamanda büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında büfe sahibi Mustafa A., cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Sedat Akgöz'ü göğsünün iki yerinden bıçaklayıp  öldürdü.

Büfe sahibi Mustafa A., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Bununla beraber olaydan sonra iki tarafın akrabaları birbirleriyle kavga ettiler. 10 kişi, cinayetin ardından çıkan kavga sonucunda gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi. Katil zanlısı Mustafa A.'nın da içlerinde olduğu 5 kişi, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.