11 Kişi Zehirlendi:Sayı Artabilir

11 Kişi Zehirlendi:Sayı Artabilir

Denizli ilindeki araç muayene istasyonunda çalışmakta olanların gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye koştukları ve şu ana kadar sayının 11’e yükseldiği öğrenildi.

A+A-

Denizli’de araç muayene istasyonun çalışanlarından 2 gündür  hastanelere 11 kişinin zehirlenme vakası olarak başvurmaları haberi yeni bir zehirlenme vakası ile karşı karşıya mıyız sorusunu akla getirdi. Henüz sünnet yemeğinden zehirlenen 316 kişinin şokunu atlatamayan Denizli’de bu haber gündeme bomba gibi düştü.

 

Ayna Haber'den alınan bilgilere göre Denizli ilindeki bir araç muayene istasyonunun pek çok çalışanı evvelki gün bir tabldot şirketinden gelen yemeği yedikten sonra zehirlenme belirtileri göstermeye başladılar.

 

Akşama doğru şikayetleri artmış olan 5 işçinin Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvurduğu ve acil bir şekilde tedavi altına alındıkları ortaya çıktı.

SAYI ARTIYOR

Tedavilerinin bitmesi ile taburcu edilen işçiler, günü istirahat edip geçirirken, yemekten etkilendikleri iddia edilen 6 işçinin daha bugün aynı hastaneye gittikleri ifade edildi. Bu işçiler de tedavi altına alınırken, sayının artabileceği

ile alakalı şüpheler arttı.

 

Zehirlenme vakaları ile alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenilirken konu ile alakalı herhangi bir açıklama henüz yapılmadı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.