2 Günde 1 Hizmet

2 Günde 1 Hizmet

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımını biten 15 eser Ramazan Ayı içinde açılarak hizmete girdi.

A+A-

Denizli ilinin 4 bir yanında tören ile hizmete açılan dev eserler vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Bu çerçevede ilk açılışı gerçekleştirilen tesis Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi’ydi. Bu kompleksten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı bitirilen 700 araç kapasitesine sahip 15 Mayıs Katlı Otoparkı hizmete açıldı. Çameli ilçesinde ise hizmete açılan eserlerin toplu açılışı gerçekleşti. Burada ise Çameli İlçe Otobüs Terminali’nin yanında, Büyükşehir Belediyesi’nin Merkez Kapalı Halı Saha, Kalınkoz Kapalı Halı Saha, Kirazlıyayla Mahallesi Köprü Yapımı ve 270 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesinin açılışında bulunuldu.


 

İlçelere dev yatırımlar

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Honaz ilçesine kazandırılan Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin hizmete sunulması da yine ihtişamlı bir tören ile oldu. Çal ilçesinde de Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği tören ile açıldı. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksiyle Tavas Mesireliği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılmış olduğu tören ile açıldı.

 

Kavşak ve caddeler hizmete girdi

 

Öte yandan açılış törenleri yapılmaya fırsat bulunmayan Dumlupınar ve Lise Caddesi’nin kesişim noktası olan ve Çıtır Kavşağı olarak bilinen kavşak hizmete girdi. Bölgedeki trafik çilesini sona erdiren yatırımla birlikte trafiğin en yoğun noktalarından olan Çamlık Bulvarı ve Bursa Caddesi de trafiğe açılan güzergahlar arasında yer aldı.

 

Açılışlar Devam Edecek

 

Başkan Zolan, hizmete sunulan büyün eserlerin Denizli iline hayırlı olmasını dileyip, verdikleri her bir sözü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını ve bunun huzurunu yaşadıklarını ifade etti.  Bitirdikleri eserlerin açılışlarını yapmayı sürdüreceklerini de belirten Başkan Zolan, Denizli’ye kalıcı eserler bırakabilmek için tüm güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini, kendilerinin kendi ikballerini değil şehrin, çocukların geleceğini düşünmek zorunda olduklarını, bu güzel eserlerin şehre uzun seneler hizmet vereceğini ve herkese teşekkür ettiğiniz sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.