2 Mahallede Doyasıya Eğlence

2 Mahallede Doyasıya Eğlence

Pamukkale Belediyesi tarafından her hafta sonları 2 değişik mahallede yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta sonunda Korucuk ve Aktepe mahallelerinde gerçekleştirildi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de eşi ile katıldığı çocuk şenlikleri bu hafta Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesinde, Cumartesi günüyse Aktepe’de Mahallesi’nde Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde yapıldı. Korucuk Mahallesi’nde yapılan şenliğe Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’de katıldı.

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, hem vatandaşlar ile buluşmak adına hem de çocukların yüzlerini güldürmek amacı ile güzel bir etkinlik yaptıklarını, geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yazın başından beri de her hafta değişik iki mahallede yaptıkları çocuk şenliklerine halkın yoğun bir ilgi gösterdiğini, halkın ve bilhassa çocukların yaz aylarını keyifli geçirmelerini sağlamak için düzenledikleri çocuk şenliklerinin kendileri için de kısa bir mola olduğunu ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade etti.

 

AİLELERDE MUTLU, ÇOCUKLAR DA

 

Pamukkale Belediyesince bu hafta Cuma günü Korucuk Mahallesi Tevfik Fikret Kaya İlkokulu bahçesinde, Cumartesi günü ise Aktepe’de Mahallesi’nde Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde yapılmış olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılımda bulunan vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini ilettiler ve çocuklar gönüllerince eğlendiler.

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramını bizzat yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.