21 Kişi Tutuklandı

  21 Kişi Tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri İstanbul ve çevre şehirlerden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk edip uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen bir gruba operasyon yaptı.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ile alakalı istihbari bilgiler bulunan şahıslar takip edildi. Zanlılardan değişik zamanlarda uyuşturucu madde alan 7 kişi yakalandı. Şebeke üyeleriyle bağlantılı olarak bir yolcu otobüsü içinde İstanbul ilinden Denizli’ye uyuşturucu madde getiren U.G. adındaki şahıstan da 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

14 Kasım’da Yakalandılar

Grubun etkinliklerini ifşa eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 14 Kasım gecesi yapılan çalışmada ise şebekenin Denizli’ye uyuşturucu madde sevk eden diğer üyeleri Y.Ö. ve A.A. yakalandı. Y.Ö. adındaki kadın şüpheli ve A.A. adındaki erkek zanlıdan uyuşturucu madde temin eden Ş.S ve S.K’nın evlerine operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen aramalarda 53 gram metamfetamin maddesi ile 1 adet hassas terazi bulundu.

Yakalanmış olan zanlılar 16 Kasım günü mevcutlu olarak adli mercilere gönderildi. Mahkeme tarafından verilen tutuklama kararıyla operasyon kapsamındaki tutuklu sayısı  5’e çıktı.

Kasım ayı içinde Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından sürdürülen çalışmalarda toplamda 108 tane ecstasy hap, 82 gram eroin maddesi, 223 gram esrar maddesi, 488 gram metamfetamin maddesi bulundu. 51 zanlı ile alakalı yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 31 şüpheliden 21’i tutuklandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.