3 Büyük Kente O İsimler Aday Olacak İddiası

3 Büyük Kente O İsimler Aday Olacak İddiası

İYİ Parti'de yerel seçimler için İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının belli olduğu öne sürüldü.

A+A-

İYİ Parti'nin 2019 yerel seçimlerindeki büyükşehir belediye başkan adaylarından bazılarının belli olduğu ileri sürüldü. NTV'den Celal Çamur'un yapmış olduğu  habere göre, İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu, Muğla'da Behçet Saatcı, Antalya'da Hasan Subaşı ve Balıkesir'de İsmail Ok aday gösterilecek isimler arasında yer alıyor. Ayrıca bahsi geçen isimler hakkında partiden resmi bir açıklama henüz gelmedi.

BEHÇET SAATCI'DAN İLK AÇIKLAMA

İYİ Parti'de belediye başkanlığı adaylığı iddiaları ile alakalı ilk açıklama Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'dan geldi. İYİ Parti Muğla Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Saatcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, adaylık ile alakalı iddiaların şu an için gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Saatcı, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şahsımın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili ulusal medyada yer alan son dakika haberleri, şuan için gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamıyla provokasyona ve ajitasyona yöneliktir. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından konuyla ilgili resmi açıklama yapılacaktır.”

Yalanlandı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklandığı listeyi, "Bahse konu arkadaşlarımız her göreve layıktır lakin bizim böyle bir kararımız ve açıklamamız yoktur" şeklinde yalanladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.